Lees het volgende aandachtig door en stuur ons vervolgens een terugbetalingsverzoek door een ticket aan te maken in het ondersteuningsgedeelte.

Verzoeken om terugbetaling moeten duidelijk en aanvaardbaar zijn:

  1. Voordat u koopt, moet u een proefaccount aanvragen. We hebben een proefaccount aangemaakt zodat u het kunt testen en als u niet tevreden bent, koop dan geen langetermijnservice.
  2. Als uw internetsnelheid laag is, kunt u onze Watch4k-IPTV services niet zien en gebruiken en vervolgens een terugbetaling aanvragen.
  3. Het grote Watch4k-IPTV team staat altijd klaar om 24 uur per dag, zeven dagen per week te reageren, en als je de Watch4k-IPTV service om welke reden dan ook niet kunt instellen op de apparaten die je hebt, is er geen restitutie. Bekijk en leer de nodige tutorials over het instellen van IPTV.
  4. Als je een fout hebt gemaakt bij het kiezen van de service en de betaling hebt voltooid, kun je een ticket vinden in het ondersteuningsgedeelte getiteld “Maak aan, dan zal ons ondersteuningsteam het beoordelen, accepteren en de terugbetaling doen. Betalingsfout: dit betekent dat je een dienst voor 3 maanden wilt kopen, maar per ongeluk voor een jaar of minder hebt gekozen en betaald.
  5. Als uw account 7 dagen later verloopt, wordt het terugbetalingsverzoek niet geaccepteerd.
💬 Heb je hulp nodig?